Opvang

SKH de Bussel | KDV | BSO

SKH de Bussel biedt een warme en vertrouwde omgeving waar kinderen van 0-12 jaar zich al
spelende ontwikkelen. Door samen te spelen en samen te werken ontwikkelen kinderen
spelenderwijs hun sociale vaardigheden.

SKH de Bussel biedt opvang aan kinderen van 0-12 jaar.
  • De KDV groep heeft een fijne huiselijke sfeer waar de jongste kinderen van 0-3 jaar uitgedaagd worden om te spelen en te ontdekken.
  • Voor de kinderen van 3-4 jaar heeft SKH de Bussel een speciale 3+ groep. De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd vanaf 3 jaar zodat ze een goede voorbereiding krijgen op de basisschool.
  • Op de BSO groep komen kinderen uit de hele wijk, van zowel de Bussel als Sint Jozefschool. Hier kunnen ze zich heerlijk vermaken voor en na schooltijd.
Tijden
SKH de Bussel is 52 weken per jaar geopend van 7.00-18.30 uur.

Contracten:
We bieden de volgende contracten aan:

Hele dag opvang: 07:00 - 18:30
Halve dag opvang: 07:00 - 12:30 / 12:30 - 18:30
Schooltijden opvang: 08:00 - 14:15

"Wij zijn heel erg blij, dat we aan zoveel kinderen uit de buurt een warme en gezellige opvang kunnen bieden, van baby tot aan kinderen van groep 8".

Nog meer weten over de SKH op De Bussel? Kijk op http://www.kinderopvanghoorn.nl
of volg ons op Facebook of Instagram.

Je leert hier heel veel en het is leerzaam!