Een school met PIT

Op de De Bussel vinden we het belangrijk dat de kinderen zichzelf zijn, plezier hebben, samen leren, eigenaar zijn van hun eigen leren, scherpe doelen stellen, zich inzetten, opzoek zijn naar 'altijd meer weten' en het ontwikkelen van talenten.

Een school met PIT

De visie en missie van De Bussel

Leren en leven zijn onlosmakelijk verbonden. Leren helpt je meer jezelf te worden, je zelf te leren kennen.
Op De Bussel werken we met plezier samen, wordt uitdagend onderwijs gegeven, beleef je je dag, vragen we grote inzet, ben je veilig en krijgen je talenten kans om zich te ontwikkelen!