Busselteam schooljaar 2017-2018

Op de Bussel werken 14 mensen,  zeven van hen werken als groepsleerkracht,
een aantal van hen werkt part-time.
De leerkrachten worden een aantal uren per week ondersteund door vakleerkrachten voor gymnastiek en HVO (Humanistisch Vormings Onderwijs).
Naast de directeur zijn er een intern begeleider, een ict-er, een conciŽrge en een managementondersteuner aanwezig.

Interim directeur:                                            Gabrie van den Hout (g.vd.hout@talenthoorn.nl)

Intern begeleider:                           Inge Klaij (maandag en donderdag) (i.klaij@talenthoorn.nl)

"Het werken met een enthousiast en betrokken lerarenteam vind ik heel fijn. De wijze waarop wij op De Bussel omgaan met het opbrengstgericht werken, de wijze van lesgeven en de relatie tussen leerling en leerkracht, zijn doorslaggevend in de leerresultaten van de kinderen. "

Gymnastiek:                                       Edwin Johannes (maandag) (e.johannes@talenthoorn.nl)

"Ik ben Edwin Johannes en de kinderen van de Bussel krijgen iedere week van mij een les bewegingsonderwijs.
Ik werk met veel plezier op de Bussel, omdat er een goede sfeer heerst op school waarin elk kind zichzelf kan en mag zijn en er daarnaast een grote betrokkenheid van ouders en leerkrachten is. "

Managementondersteuner:     Laila Kloostra (woensdagmiddag) (l.kloostra@talenthoorn.nl)

"Ik werk als managementondersteuner voor De Bussel en nog vier andere scholen van Stichting Talent. Mijn werk is divers en uitdagend. Ik ondersteun op allerlei gebieden (waaronder de leerlingadministratie) de directie van de scholen. Ik werk op locatie en dat maakt het werk leuk en afwisselend. Zo draag ik ook 'achter de schermen' mijn steentje bij aan het onderwijs."

ConciŽrge:                                           Siep Balkaran (s.balkaran@talenthoorn.nl)

"Mijn naam is Siep Balkaran en ik ben conciŽrge op De Bussel. Ik werk graag op De Bussel omdat er veel te doen is en de kinderen en ouders erg aardig en gezellig zijn!"

Groepsleerkrachten:
Groe Leerkracht
1-2A Carla Wijnker-Kolken                               c.wijnker@talenthoorn.nl

"Ik ben werkzaam op de Bussel vanaf de opening in 1978 en meegegroeid met de school van 'jongste leerkracht ' naar oudste! De Bussel is voor mij een school waar de leerkrachten er altijd zijn voor de kinderen en elkaar. Dat maakt dat ik iedere dag blij naar mijn werk kom, ik geniet ervan als de kleuters laten zien wat  hun talenten zijn. Ik vind het een uitdaging om hen verder te begeleiden."
3-4B Annemarie Klinkhamer-Otten            a.klinkhamer@talenthoorn.nl

"Mijn naam is Annemarie Klinkhamer en ik werk met veel plezier, sinds 2000 , op De Bussel. Wat ik zo leuk vind aan De Bussel is de dorpse mentaliteit. Het  gaat er gemoedelijk  aan toe bij ons op school en je leert elkaar makkelijk kennen."

Karen Clausen                                               k.clausen@talenthoorn.nl

"Ik ben Karen en werk al 15 jaar met heel veel plezier op De Bussel! Enthousiaste kinderen die veel willen leren komen elke ochtend binnen. Het is een feestje om daar de juf van te zijn! De Bussel is een hele leuke, gezellige school met een goede sfeer. Iedereen kent elkaar en we hebben een goed, fijn samenwerkend team dat alle aandacht heeft voor de kinderen en hen begeleidt in hun dagelijks leren en kunnen."
5-6C Regina van der Wal                                     r.vd.wal@talenthoorn.nl

"Ik ben Regina en ik werk vier dagen per week met veel plezier op De Bussel! Ik zie elke dag enthousiaste, leergierige kinderen om me heen en ook de ouders nemen vaak even een kijkje bij hen of helpen mee in een activiteit. Ik werk graag samen met mijn collega's en met elkaar hebben we een gezellige school!"
6-7D Marieke Ooijevaar                                          m.ooijevaar@talenthoorn.nl
(ma/di/woensdag om de week werkzaam)

Marije van der Fluit                                        m.vd.fluit@talenthoorn.nl
(woensdag om de week/do/vr werkzaam)

Marlous Reidsma                                          m.reidsma@talenthoorn.nl
(momenteel met zwangerschapsverlof)

"Sinds 1 oktober 2017 werk ik op de Bussel, daarvoor heb ik 12 jaar lang gewerkt op een grote school in Amsterdam Noord.  Het fijne aan De Bussel is dat iedereen elkaar kent en er een gemoedelijke sfeer  is.
Ik vind het leuk om kinderen te enthousiasmeren en aan te sporen, het beste uit hen te halen.
Ze noemen mij altijd creatief, omdat ik naast het spelen van saxofoon, altijd creatieve opdrachten doe met de kinderen die zij erg leuk vinden."
8 Andrť van Klaveren                                    a.van.klaveren@talenthoorn.nl

"Ik ben al zo'n 20 jaren leerkracht op De Bussel.  Elke dag ga ik na mijn werk weer met een goed gevoel naar huis, omdat  De Bussel een  geweldige school met veel leuke kinderen en collega's is. Hoogtepunten van de school vind ik de jaarlijkse meerdaagse schoolreis, het grootse schoolplein en de vele ideeŽn die de kinderen dagelijks hebben."