Groep 1-2 A     Carla Wijnker

Het nieuwe schooljaar zijn we gestart met het thema 'Het nieuwe schooljaar'.

Dat is logisch natuurlijk! We moeten weer even wennen aan de structuur van school. Dit jaar is het allemaal een beetje anders door het continurooster. We moeten de regeltjes weer ophalen of ons eigen maken. We maken weer nieuwe vriendjes en hebben soms ook een andere rol gekregen in de groep. Een hele leuke activiteit vonden de kleuters om aan de hand van foto’s de school te verkennen.

Oktober begon met het boekenweekthema; 'gruwelijk eng'. Het voorleesontbijt was het startsein. Stefanie Strijker van stichting netwerk zorgde ervoor dat de kleuter een dramales kregen aangeboden van een heuse dramadocent.

De kijkavond/pompoenavond was een groot succes, ondanks dat de oogst van de pompoenen heel schraal was. Van onze groep had Aliya wel de grootste pompoen gekweekt.

Na de herfstvakantie gaan we aan de slag met de thema's herfst, licht en donker en Sint Maarten. We leren liedjes, doen proefjes en knutselen mooie lampions.