Busselteam schooljaar 2017-2018

Op de Bussel werken 14 mensen,  7 van hen werken als groepsleerkracht,
een aantal van hen werkt part-time.
De leerkrachten worden een aantal uren per week ondersteund door vakleerkrachten voor gymnastiek en HVO (Humanistisch Vormings Onderwijs).
Naast de directeur zijn er een intern begeleider, een ict-er, een conciŽrge en een managementondersteuner aanwezig.

Directeur:                                            Francis Schruer (f.schruer@talenthoorn.nl)

"Mijn naam is Francis Schruer, ik werk met veel plezier als directeur op De Bussel. De Bussel is een kleine leergemeenschap waarin iedereen een plek heeft met een eigen rol. Ik vind het fijn er te werken met de leraren, de ouders en de kinderen en ben trots op iedereen! "

Intern begeleider:                           Inge Klaij (maandag en donderdag) (i.klaij@talenthoorn.nl)

"Het werken met een enthousiast en betrokken lerarenteam vind ik heel fijn. De wijze waarop wij op De Bussel omgaan met het opbrengstgericht werken, de wijze van lesgeven en de relatie tussen leerling en leerkracht, zijn doorslaggevend in de leerresultaten van de kinderen. "

Gymnastiek:                                       Edwin Johannes (maandag) (e.johannes@talenthoorn.nl)

"Ik ben Edwin Johannes en de kinderen van de Bussel krijgen iedere week van mij een les bewegingsonderwijs.
Ik werk met veel plezier op de Bussel, omdat er een goede sfeer heerst op school waarin elk kind zichzelf kan en mag zijn en er daarnaast een grote betrokkenheid van ouders en leerkrachten is. "

Managementondersteuner:     Laila Kloostra (woensdagmiddag) (l.kloostra@talenthoorn.nl)

"Ik werk als managementondersteuner voor De Bussel en nog 4 andere scholen van Stichting Talent. Mijn werk is divers en uitdagend. Ik ondersteun op allerlei gebieden (waaronder de leerlngadministratie) de directie van de scholen. Ik werk op locatie en dat maakt het werk leuk en afwisselend. Zo draag ik ook 'achter de schermen' mijn steentje bij aan het onderwijs."

ConciŽrge:                                           Siep Balkaran (s.balkaran@talenthoorn.nl)

"Mijn naam is Siep Balkaran en ik ben conciŽrge op De Bussel. Ik werk graag op De Bussel omdat er veel te doen is en de kinderen en ouders erg aardig en gezellig zijn!"

Groepsleerkrachten:
Groe Leerkracht
1-2A Carla Wijnker-Kolken                               c.wijnker@talenthoorn.nl

"Ik ben werkzaam op de Bussel vanaf de opening in 1978 en meegegroeid met de school van jongste leerkracht naar oudste! De Bussel is voor mij een school waar de leerkrachten er altijd zijn voor de kinderen en elkaar. Dat maakt dat ik iedere dag blij naar mijn werk kom, ik geniet ervan als de kleuters laten zien wat  hun talenten zijn. Ik vind het een uitdaging om hen verder te begeleiden."

3-4B Annemarie Klinkhamer-Otten            a.klinkhamer@talenthoorn.nl

"Mijn naam is Annemarie Klinkhamer en ik werk met veel plezier sinds 2000 op De Bussel. Wat ik zo leuk vindt aan De Bussel is de dorpse mentaliteit. Het is gemoedelijk bij ons op school en je leert elkaar makkelijk kennen."

Karen Clausen                                               k.clausen@talenthoorn.nl

"Ik ben Karen en werk al 15 jaar met heel veel plezier op de Bussel! Enthousiaste kinderen die veel willen leren komen elke ochtend binnen. Het is een feestje om daar de juf van te zijn! De Bussel is een hele leuke, gezellige school met een goede sfeer. Iedereen kent elkaar en we hebben een goed, fijn samenwerkend team dat alle aandacht heeft voor de kinderen en hen begeleidt in hun dagelijks leren en kunnen."

5-6C Regina van der Wal                                     r.vd.wal@talenthoorn.nl

"Ik ben Regina en ik werk vier dagen per week met veel plezier op De Bussel! Ik zie elke dag enthousiaste, leergierige kinderen om me heen en ook de ouders nemen vaak even een kijkje bij hen of helpen mee in een activiteit. Ik werk graag samen met mijn collega's en met elkaar hebben we een gezellige school!"

6-7D Quirijn Emondt                                              q.emondt@talenthoorn.nl

"Als ik aan mijzelf denk, denk ik terug aan mijn derde jaar . Ik stond voor een kleutergroep en een van hen kwam zich voorstellen en vroeg of ik de Grote Vriendelijke Reus was. Zo zie ik mijzelf dan ook wel. Groot, eerlijk en loyaal. Naast deze kwaliteiten leun ik persoonlijk het meest op rust. Openstaand voor kritiek en feedback. Vooral plezier, vertrouwen en veilig zijn in de klas zijn het belangrijkst. Mijn visie op onderwijs is iets dat sterk terug te vinden is in mijn groep. Mocht u het in actie willen zien dan bent u welkom, mijn deur staat altijd open!"

Marlous Reidsma                                          m.reidsma@talenthoorn.nl

"Sinds 1 oktober 2017 werk ik op de Bussel, daarvoor heb ik 12 jaar lang gewerkt op een grote school in Amsterdam Noord.  Het fijne aan De Bussel is dat iedereen elkaar kent en er een gemoedelijke sfeer  is.
Ik vind het leuk om kinderen te enthousiasmeren en aan te sporen, het beste uit hen te halen.
Ze noemen mij altijd creatief, omdat ik naast het spelen van saxofoon, altijd creatieve opdrachten doe met de kinderen die zij erg leuk vinden."

8 Andrť van Klaveren                                    a.van.klaveren@talenthoorn.nl

"Ik ben al zo'n 20 jaren leerkracht op De Bussel.  Elke dag ga ik na mijn werk weer met een goed gevoel naar huis, omdat  De Bussel een  geweldige school met veel leuke kinderen en collega's is. Hoogtepunten van de school vind ik de jaarlijkse meerdaagse schoolreis, het grootse schoolplein en de vele ideeŽn die de kinderen dagelijks hebben."