Ouderportaal

De school van uw kind(eren) werk met het BasisOnline Ouderportaal. Met dit systeem heeft u voortaan alles bij de hand; informatiebrieven, contact met de school of de leerkracht, informatie over de groep, mogelijkheden tot ziekmelden, opgeven voor overblijven en intekenen voor schoolactiviteiten.

En systeem voor alle communicatie tussen school en ouders. Dat is wat het Ouderportaal u biedt. Log daarom regelmatig in en u bent op de hoogte van alle informatie. Deze onderstaande handleiding geeft u een overzicht van alle mogelijkheden die het Ouderportaal u biedt. Het zou kunnen dat u er modules in terugvindt die niet gebruikt worden door uw school; in dat geval ziet u deze knoppen niet in uw Ouderportaal terug. Bij zon digitaal portaal hoort natuurlijk een app. Deze kunt u downloaden op uw tablet of smartphone. Meer hierover leest u verder in de handleiding. Heeft u vragen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de school. Wij hopen dat het Ouderportaal u veel voordelen biedt!

Handleiding ouderportaal

Inloggen ouderportaal