Evenementen/activiteiten

Vanuit de Ouderraad wordt een aantal activiteiten gefinancieerd en georganiseerd voor de school. Daarnaast stelt de Ouderraad een klassenbudget beschikbaar dat de leerkracht zelf kan besteden voor extra activiteiten.

De Ouderraad zal o.a. de volgende activiteiten organiseren:
  • Jantje Beton
  • Sinterklaas
  • Kerstversiering op school
  • Avondvierdaagse
  • Schoolfotograaf
  • Laatste schooldag

Sportactiviteiten

Tijdens een aantal sportevenementen zorgt de Ouderraad voor drinken met iets lekkers erbij.

• Scholierenveldloops
  • Unihockey
  • Basketbal
  • Volleybal
  • Handbal
  • Unicefloop
  • Voetbal
Schoolplein

In het schooljaar 2011-2012 zijn we gestart met het inzamelen van geld voor het schoolplein. Dit hebben we gedaan door mee te doen aan de Rabobank sponsorfietstocht, de distributie van de schoolfoto’s en het inzamelen van de betalingen hiervoor zelf te doen en de actie van de leerlingen tijdens de laatste schooldag.

Daarna gaan we verder met het inzamelen van geld o.a. door mee te doen aan de Jantje Beton loterij.

Sponsoring

Sponsoring van een of meerder activiteiten van de Ouderraad is natuurlijk van harte welkom. Dit kan een financiële bijdrage zijn, maar natuurlijk ook een dienst in natura. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van de ouderraadsleden of mail naar or.obsdebussel@talenthoorn.nl. In onze nieuwsbrief en op onze webpagina zullen wij, indien u dit wilt, uw logo plaatsen en aangeven wat uw sponsoring mogelijk heeft gemaakt.